♠ VÄLKOMMEN TILL RETRO PINUP SWEDEN ♠

HOME OF A BUNCH OF SASSY SWEDISH ROCKABELLAS

Vår vision är att samla svenska retro dolls under ett och samma tak. Eftersom livsstilen retro pinup hela tiden utvecklas och just för att kvinnor inte är stöpta i en och samma form så eftersträvar vi variation bland våra medlemmar och vi jobbar utifrån devisen att retro pinup inte bara är “a way of life” utan framför allt “a state of mind”.

För oss är det först och främst insidan som räknas, även om det yttre i allra högsta grad också spelar roll och Retro Pinup Sweden består av ett hela tiden växande gäng starka kvinnor i lyxförpackning.

Är du en svensk Rockabella som vill vara en del av nätverket Retro Pinup Sweden? Skicka i så fall in din intresseanmälan till pinupsweden@pinupsandkustomsmagazine.com

Eftersom vi tror på mångfald så har vi inga krav på varken ålder eller yttre attribut. Dock måste du som söker av praktiska skäl ha fyllt 18 och det vi letar efter är gammal hederlig cheesecake pinup à la Gil Elvgren. Ni vet… Den där glada, glyttiga påklädda varianten med den oskyldiga, men ack så berömda och viktiga, glimten i ögat. Medlemmarna i nätverket Retro Pinup Sweden har också till uppgift att, i sann Rockabella anda, fortsätta det välgörenhetsarbete som MirAnna’s Calendargirls tidigare uträttat genom att samla in pengar till Willefonden som är till förmån för barn med okända hjärnsjukdomar.

Fast Retro Pinup Sweden är inte bara en samling sköna hönor utspridda över hela vårt avlånga land. Vi anordnar också den årligt återkommande TÄVLINGEN Retro Pinup Sweden och om du är nyfiken på att få veta mer om den, så kan du göra det >>> HÄR