Vinnaren av deltävlingen “Westaros Vintage Vixen 2016″ blev Foxy el Loco. Hon knep också den elfte och sista platsen i finalen av “Retro Pinup Sweden” som anordnas i samarbete med Nostalgifestivalen i Vårgårda den 11 juni.

Foto: Kenzi Kat

Foto: Göran Sollfors

Foxy El Loco är 30 år gammal, bor i Enköping och har en dotter på 3 år. Hon jobbar och sliter på Dinners när hon inte är hemma och river i sin garderob. Sitt alias har hon fått av en vän som tycker att hon har en kinky och galen personlighet och enligt Foxy så stämmer det in bra, för hon är både bubblande galen, skämtsam och helt underbar som person. Hon älskar sina vänner och visar det gärna med kramar och pussar.

Foxy älskar lite fart och fläkt, att ha många bollar i luften och att umgås med sin fina dotter eller att åka mc. Hon har egen hoj som hon använder så ofta vädret tillåter och tiden finns. Söta djur ligger henne också varmt om hjärtat. Och tatueringar. Hon älskar karlar med tatueringar och stiliga hojar! Där festen är hittar ni ofta Foxy, men i smyg är hon också den där bullmamman som alltid ser till så alla har ätit och mår bra.

 

 

Leave a reply