Intresset för livsstilen retro pinup är enormt och nätverket Retro Pinup Sweden har vuxit lavinartat sedan starten för ungefär ett år sedan. Vi har gått från en tävling (Retro Pinup Scandinavia 2014) till två tävlingar 2015. I år anordnar vi inte bara finalerna av Retro Pinup Sweden på Nostalgifestivalen i Vårgårda den 11 juni och Retro Pinup Scandinavia på Rat Fink Reunion den 30 juli… Vi kommer dessutom att arrangera fem tävlingar till i samarbete med olika organisatörer där du som vill utmana dej själv är välkommen att ställa upp.

WESTAROS VINTAGE VIXEN - 28 maj på Highschool Hop i Västerås.

MISS LOVELY LEGS – 10 juni på Nostalgifestivalen/Klackarna i taket. Detta är tredje gången som denna populära och prestigefyllda tävling arrangeras. Den går av stapeln dagen innan finalen av Retro Pinup Sweden och här gäller det för deltagarna att “strut their stuff in the most fabulous way” iförda full-fashioned hosiery och strumpebandshållare. Nytt för i år är att inga underkläder aka lingerie är tillåtet. Baddräkt eller korsett är det som gäller. Här är det benen som ska stå i fokus. Exakt som på den gamla goda tiden.

Tidigare titelhållare är Kandi von Kane (2014) och Ewa LeRouge (2015). Om du är nyfiken på dom två tidigare tävlingarna så hittar du mer om 2014 HÄR och 2015 hittar du HÄR.

WESTGÖTA VINTAGE PEARL – Västergötlands egen tävling. Exakt tid och plats meddelas senare här på bloggen och på vår sida på Facebook.

NORDIC LIGHT BODACIOUS BETTY – Vår tävling i Norrbotten. Även här meddelas detaljer om vart och när senare.

SOUTHERN BELLE DIXIE QUEEN – 16 juli på Silverforsa #7 i Kävlinge, Skåne.

Leave a reply